'Argwaan bij Laporta door langzaam lopende contractonderhandelingen met Dembélé'

'Argwaan bij Laporta door langzaam lopende contractonderhandelingen met Dembélé'

Gepubliceerd: zondag 6 juni 2021 om 15:30zo 06-06-2021 om 15:30

Het geduld van FC Barcelona-president Joan Laporta met Ousmane Dembélé begint op te raken. De Fransman heeft nog altijd niet zijn handtekening gezet onder een nieuw Barça-contract, wat voor argwaan zorgt bij de preses.

Dat meldt Mundo Deportivo. Barcelona wil het contract van Dembélé, dat in over een jaar afloopt, graag verlengen. De Fransman en zijn vertegenwoordigers treuzelen alleen met het rondmaken van de deal. Daardoor bestaat er bij Barcelona de angst dat Dembélé al bij een andere club een contract heeft getekend, dat over een jaar ingaat als hij transfervrij is.

Barcelona wil Dembélé graag behouden. De clubleiding ziet potentie in de 24-jarige aanvaller. Ook heeft Barça geen andere type spelers in de selectie zoals Dembélé. Mocht de 24-voudig international toch besluiten om te vertrekken, dan willen Laporta en de andere directieleden dat dat deze zomer al gebeurt. Op die manier krijgt Barcelona nog een transfersom voor Dembélé.

Dembélé kwam afgelopen seizoen in dertig competitieduels in actie voor Barcelona. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en drie assists. Onder Ronald Koeman bloeide de rappe aanvaller weer op, nadat hij moeilijke eerste jaren kende in Catalonië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws