'AZ en Atalanta akkoord over transfersom Koopmeiners, Roma vist achter het net'

'AZ en Atalanta akkoord over transfersom Koopmeiners, Roma vist achter het net'

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 11:31ma 07-06-2021 om 11:31

Laatste update: maandag 7 juni 2021 om 12:23ma 07-06-2021 om 12:23

AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners staat volgens Tuttosport op het punt om zijn transfer naar Italië af te ronden. De middenvelder vertrekt niet naar AS Roma, maar Atalanta Bergamo ligt op pole-position om de handtekening van Koopmeiners te bemachtigen.

De Italiaanse sportkrant meldt dat AZ en Atalanta zelfs al akkoord zijn over een transfersom van twintig miljoen euro. Eerder werd gemeld dat Koopmeiners dichtbij een overstap naar AS Roma was, maar nu neemt de transfersoap rondom de middenvelder een nieuwe wending. Koopmeiners kan op zeer korte termijn ploeggenoot worden van Hans Hateboer, Marten de Roon en Sam Lammers.

Momenteel bereidt Koopmeiners zich met de nationale ploeg voor op het aankomende EK. De 23-jarige linkspoot van de Alkmaarders bleef tijdens de twee oefenduels met Schotland en Georgië op de bank. Afgelopen seizoen beleefde Koopmeiners, die in Alkmaar nog een contract heeft tot medio 2023, een zeer sterk seizoen. De aanvoerder was in 31 competitiewedstrijden goed voor vijftien treffers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Koopmeiners is klaar voor een stap naar het buitenland

Ja, dat klopt!
73%
Nee, dat vind ik niet.
27%
(2776 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws