'Hoofdpijndossier Bruma dreigt voor PSV: Olympiakos wil koopoptie niet lichten'

'Hoofdpijndossier Bruma dreigt voor PSV: Olympiakos wil koopoptie niet lichten'

Gepubliceerd: dinsdag 8 juni 2021 om 23:42di 08-06-2021 om 23:42

Volgens de zaakwaarnemer van Bruma wil Olympiakos geen gebruik maken van de koopoptie die het op de aanvaller heeft, die onder contract staat bij PSV. De Griekse club is naar verluidt wel geïnteresseerd in Bruma, maar wil geen 6,7 miljoen euro betalen voor hem.

Dat is volgens het Eindhovens Dagblad het bedrag waarvoor Olympiakos de optie tot koop kan lichten. De zaakwaarnemer van Bruma weet niet voor welk bedrag de Griekse kampioen hem wél wil overnemen.

Volgens het ED dreigt de situatie rondom Bruma 'in zakelijk opzicht een stevig hoofdpijndossier te worden'. PSV lijkt namelijk flink verlies te gaan maken op Bruma: de club kocht de buitenspeler bijna twee jaar geleden nog voor twaalf miljoen euro van RB Leipzig.

Bij PSV heeft de Portugees international nog een contract dat tot medio 2024 loopt. Bruma blijft in ieder geval op de scoutingslijst van Olympiakos staan. Als er geen nieuwe deal gemaakt kan worden tussen PSV en de Grieken, dan moet blijken of er een andere oplossing gevonden kan worden. Als dat niet het geval is, sluit Bruma 'gewoon' aan bij de voorbereiding van de Eindhovenaren op het nieuwe seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws