Breaking news

Kroatië klopt dappere Schotten en bewijst Oranje daarmee goede dienst

Genee staat te kijken van nieuws over Oranje-boycot: 'Nooit contact gehad'

Genee staat te kijken van nieuws over Oranje-boycot: 'Nooit contact gehad'

Gepubliceerd: woensdag 9 juni 2021 om 14:48wo 09-06-2021 om 14:48

Wilfred Genee staat te kijken van het nieuws dat de spelers van het Nederlands elftal Veronica Inside ook boycotten tijdens het EK. Niet zozeer om het besluit, maar wel vanwege het statement.

Een woordvoerder van de KNVB bevestigde deze week aan het Algemeen Dagblad dat de Oranje-boycot tegen Veronica Inside van kracht blijft. De internationals namen na de Akwasi-rel in juni 2020 stelling tegen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp

"Wij hebben nooit contact gehad met de KNVB", reageert Genee in het radioprogramma van Veronica Inside. "Het wordt nu gesuggereerd, maar wij zitten er helemaal niet op te wachten om met die gasten te praten."

Mogelijk geldt dat wel voor moederbedrijf Talpa. "Buiten ons om dan", reageert Genee. "We hebben de spelers eigenlijk nooit geïnterviewd. Waarom zouden we het dan nu opeens wel doen? Wat is het verschil? Ik heb niet het gevoel dat er veel gezegd gaat worden."

Het Veronica Inside-team is vanaf donderdag 10 juni elke dag twee keer te zien in het SBS6-programma De Oranjezomer. Hélène Hendriks zal als verslaggever fungeren: zij kan tijdens persconferenties vragen stellen aan bondscoach Frank de Boer, maar krijgt de spelers dus niet te spreken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws