'Barcelona moet vrezen: Memphis kan drie miljoen meer verdienen bij Juventus'

'Barcelona moet vrezen: Memphis kan drie miljoen meer verdienen bij Juventus'

10-06-2021 08:30 Laatste update: 09:30
117

Het is niet ondenkbaar dat FC Barcelona toch naast Memphis Depay grijpt. Juventus was al bereid om meer te betalen dan Barcelona, maar heeft het aanbod nu verhoogd.

Dat meldt Mundo Deportivo. Barcelona en Memphis waren er al uit. De aanvaller kon eerst voor twee seizoenen tekenen, maar Barcelona besloot daar nog een jaar bovenop te doen om een 'Wijnaldum-scenario' te voorkomen. Wijnaldum ging op het laatste moment toch naar Paris Saint-Germain, waar hij veel meer gaat verdienen. Al is niet duidelijk of zijn overstap een financieel motief heeft.

Juventus probeert de Memphis-deal te kapen, aldus MD. De krant baseert de berichtgeving op officiële bronnen. Juventus heeft de afgelopen dagen een betere aanbieding bij hem neergelegd: hij kan maar liefst drie miljoen euro meer verdienen dan bij Barcelona. Toch blijft de Catalaanse club vertrouwen houden in de komst van Memphis, zo klinkt het althans.

Barcelona kan financieel niet op tegen de grotere clubs uit Europa. De Spanjaarden zijn niet in staat om alles uit de kast te trekken en hopen vooral dat het jawoord van de speler genoeg is.