Sport1: Man United heeft 'Plan B' en speelt in op situatie Bayern-aanvaller

Sport1: Man United heeft 'Plan B' en speelt in op situatie Bayern-aanvaller

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2021 om 23:03do 10-06-2021 om 23:03

Kingsley Coman is op de radar van Manchester United verschenen. Bayern München zette de gesprekken over een nieuw contract met de Franse aanvaller stil, vanwege de hoge salariseisen die zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi stelde. United ziet in hem een Plan B.

The Mancunians zijn al langere tijd bezig om Borussia Dortmund-aanvaller Jadon Sancho naar Old Trafford te halen. Er is goede hoop dat dat gaat lukken, maar mocht dat niet zo zijn dan komt Coman in beeld. Dat meldt het Duitse Sport1.

De Franse aanvaller kwam er met Bayern niet uit, waarna Der Rekordmeister de contractonderhandelingen stopzette. Coman staat nog tot de zomer van 2023 onder contract in München. Zijn zaakwaarnemer Zahavi wordt door BILD gezien als een 'hebzuchtige piranha'. Hij wilde een salarisverdubbeling zien voor Coman, waardoor die zeventien miljoen euro zou gaan verdienen. Dat vond Bayern iets teveel van het goede.

Eerder stelde hij al torenhoge eisen in de gesprekken over een van zijn andere cliënten, David Alaba. Die speelt volgend seizoen voor Real Madrid, nadat hij transfervrij de deur uitwandelde bij Bayern.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws