Sky Sports: United en Dortmund nog zo'n 13 miljoen euro van elkaar verwijderd

Sky Sports: United en Dortmund nog zo'n 13 miljoen euro van elkaar verwijderd

11-06-2021 12:45
21

De onderhandelingen tussen Manchester United en Borussia Dortmund over een transfer van Jadon Sancho zijn in volle gang, verzekert Sky Sports. Volgens de Britse omroep liggen beide clubs op dit moment nog zo'n dertien miljoen euro uit elkaar.

De Premier League-grootmacht zou zijn bod verhoogd hebben tot 87 miljoen euro inclusief bonussen, maar dat is nog niet genoeg voor Dortmund. Die Schwarzgelben hebben een tegenvoorstel gedaan van honderd miljoen inclusief bonussen, aldus Sky Sports. Daarnaast steggelen de clubs nog over de verdeling van het bedrag. De Duitse topclub wil een zo hoog mogelijk vast bedrag, en slechts een klein variabel deel opnemen in de deal.

Toch is er veel optimisme over een akkoord. Alle partijen sturen aan op een transfer van Sancho, die persoonlijk al overeenstemming bereikte met United. Ook zijn zaakwaarnemers zijn het eens met The Mancunians over de te betalen premies. Voor de 21-jarige vleugelaanvaller ligt een contract tot medio 2026 klaar op Old Trafford. Momenteel maakt hij zich met Engeland op voor het EK.