Vitesse haalt nieuwe assistent en keeperstrainer en heeft technische staf rond

Vitesse haalt nieuwe assistent en keeperstrainer en heeft technische staf rond

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 13:10za 12-06-2021 om 13:10

Vitesse heeft de technische staf voor komend seizoen rond. De club uit Arnhem maakt zaterdag bekend dat Dick Schreuder, Edwin Zoetebier en Marink Reedijk volgend seizoen onderdeel uit zullen maken van het team van hoofdtrainer Thomas Letsch.

Schreuder is de broer van Alfred Schreuder, assistent-trainer van Ronald Koeman bij Barcelona. Broer Dick wordt de nieuwe rechterhand van Letsch en volgt in die functie Joseph Oosting op, die volgend seizoen op eigen benen staat bij RKC.

Zoetebier keert terug op het oude nest. In het seizoen 2000/2001 stond de oud-doelman al onder de lat in GelreDome en hij wordt nu keeperstrainer bij de Arnhemmers. In die hoedanigheid volgt hij Rein Baart op. Zoetebier speelde niet alleen voor Vitesse, maar ook voor clubs als Feyenoord en PSV.

Tenslotte zal Marink Reedijk de standaardsituaties van Vitesse onder handen gaan nemen. Hij werkte eerder bij Ajax, West Bromwich Albion en KSV Roeselare als jeugdtrainer. In Engeland promoveerde hij ook als sporttrainer.

Johannes Spors, technisch directeur van de geelzwarten, is content met zijn nieuwe staf. "Met het aantrekken van deze drie stafleden beschikken we weer over de juiste expertise en competenties. Het zijn tevens mensen die zeer gemotiveerd zijn om voor Vitesse te werken én het karakter hebben dat bij ons past."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws