'Dertienjarig talent gaat naar PSV en is daarmee al toe aan zijn vijfde club'

'Dertienjarig talent gaat naar PSV en is daarmee al toe aan zijn vijfde club'

Gepubliceerd: zaterdag 12 juni 2021 om 13:33za 12-06-2021 om 13:33

Laatste update: zaterdag 12 juni 2021 om 15:05za 12-06-2021 om 15:05

PSV plukt Battal Duldar weg uit de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles Almelo. Dat meldt TC/Tubantia. Het dertienjarige talentje is daarmee al toe aan zijn vijfde club in zijn nog prille voetballoopbaan.

TC/Tubantia schrijft dat Duldar, die in het Onder 14-team van de gecombineerde Twentse jeugdopleiding speelt, volgend seizoen in de opleiding van PSV zal uitkomen. Hij is een rechtsbenige aanvallende middenvelder en zal in Eindhoven voor zijn vijfde club gaan spelen.

Eerder kwam het talentje al uit voor NEO, ATC'65 en Vitesse, waarna hij in de academie van Twente en Heracles terechtkwam. De dertienjarige middenvelder is de vierde jeugdspeler die van Twente naar Eindhoven vertrekt. Eerder maakten Andrew Mendonça en de broers Van Duiven die overstap ook al.

Twente en PSV deden ook al zaken aangaande hun eerste teams. Joël Drommel vertrekt uit Enschede en keept volgend seizoen in het Philips Stadion, terwijl Lars Unnerstall de omgekeerde weg bewandelt. De Eindhovenaren betalen voor Drommel en de Duitser is gratis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws