Inter-directeur heeft nieuws over Eriksen: bericht van Deen in Inter-groepsapp

Inter-directeur heeft nieuws over Eriksen: bericht van Deen in Inter-groepsapp

13-06-2021 00:05 Laatste update: 00:11
37

Christian Eriksen heeft weer van zich laten horen, meldt Internazionale-directeur Beppe Marotta. De Deen heeft een bericht in de WhatsApp-groep van de Nerazzurri geplaatst.

Dat heeft Marotta aan het Italiaanse Rai Sport laten weten. Eriksen zakte zaterdag in elkaar tijdens het EK-duel Denemarken-Finland, waarna de wedstrijd bijna twee uur lang werd onderbroken. Volgens de eerste berichten uit Denemarken was hij echter relatief snel weer bij kennis en had hij zelfs weer contact met zijn teamgenoten.

Inmiddels heeft Eriksen dus ook weer contact gezocht met zijn werkgever. "Dat is een paar minuten geleden gebeurd", aldus Marotta. "We zijn optimistisch over zijn herstel. De medische staf van Denemarken heeft ons verteld dat de situatie onder controle is."

Eriksen zal de nacht doorbrengen in het ziekenhuis in Kopenhagen. Hoe de rest van het toernooi er voor hem en de Denen uit zal zien, moet nog blijken. Het is bijzaak, maar Denemarken verloor zaterdag met 1-0 van Finland en de volgende wedstrijd tegen België staat gepland voor donderdag.