Mbappé wrijft in Giroud-vlek in Frankrijk: 'Dat gevoel heb ik wel 365 keer gehad'

Mbappé wrijft in Giroud-vlek in Frankrijk: 'Dat gevoel heb ik wel 365 keer gehad'

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 18:55zo 13-06-2021 om 18:55

Kylian Mbappé heeft zondag geprobeerd het Franse relletje rond hem en Olivier Giroud te sussen. Toch lijkt de kou tussen de twee aanvallers nog niet uit de lucht.

Mbappé was na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Bulgarije (3-0) niet blij met de uitspraken van Giroud, die vond dat hij af en toe te weinig wordt aangespeeld door zijn ploeggenoten. Het Franse wonderkind voelde zich aangesproken.

"Ik heb met Olivier gepraat", bevestigde hij zondag op een persconferentie in het Franse kamp. "Iedereen weet wat er is gebeurd. Het klopt dat ik geraakt was door zijn opmerkingen, maar we moeten er geen groot ding van maken. We zijn hier allemaal om Frankrijk te vertegenwoordigen. Dat is het belangrijkst."

Daar hield Mbappé het niet bij. "Het gaat er meer om dat hij het publiekelijk zei. In de kleedkamer was hij stil tegen mij. Zelf zou ik zoiets altijd gewoon direct zeggen tegen iemand. Het gevoel dat hij uitsprak heb ik wel 365 keer gehad. Dat je denkt dat je slecht wordt bediend."

Frankrijk begint dinsdagavond aan het EK. In München is Duitsland de tegenstander. Hongarije (19 juni) en Portugal (23 juni) zijn de andere tegenstanders in Groep F.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws