Janssen ziet oud-ploeggenoot op plek gezet worden: Zo van: doe even normaal

Janssen ziet oud-ploeggenoot op plek gezet worden: "Zo van: doe even normaal"

Gepubliceerd: zondag 13 juni 2021 om 20:20zo 13-06-2021 om 20:20

Theo Janssen kijkt niet gek op van het bijzondere gedrag van Marko Arnautovic na zijn doelpunt voor Oostenrijk. De aanvaller besliste het duel met Noord-Macedonië en liet zich bij het juichen even gaan.

Arnautovic moest tot de orde worden geroepen door David Alaba. "Dat zijn zijn maniertjes", zegt Janssen, die bij FC Twente met Arnautovic samenspeelde, bij de NOS. "Het begon al toen hij het veld opkwam. Dan heeft hij weer water nodig en neemt hij drie slokjes, daarna heeft hij in het veld weer ruzie. Hij werd even op z'n plek gezet door Alaba, zo van: even normaal doen. Dat denk ik wel in ieder geval."

Kenneth Perez ziet er wel wat positiefs in. "Marko laat zich door niemand de les lezen, ook door Alaba niet. Het is zó'n trotse jongen. Ook als hij op de bank zit is het: hoezo, ik ben toch Arnautovic? Ik hou wel van Marko."

Acteur Frank Lammers denkt dat Arnautovic bewust de boel opjut. "Het kan dat je die ruzie nodig hebt om een hoog niveau te halen. Die spelers heb je. Het is een manier om jezelf te motiveren."

"Als hij dat niet had gehad, had hij meer uit zijn carrière gehaald", doelt Janssen op de eigenaardigheden van Arnautovic. Perez vult aan: "Dan had hij echt niet bij West Ham United en Werder Bremen gespeeld, maar langer in de absolute top."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws