Fabrizio Romano: PSG gaat opnieuw toeslaan, na 'Gini' ook 'Gigi' binnen

Fabrizio Romano: PSG gaat opnieuw toeslaan, na 'Gini' ook 'Gigi' binnen

13-06-2021 20:13 Laatste update: 06-07-2021 12:19
17

Paris Saint-Germain rondde vlak voor het EK de transfer van Georginio 'Gini' Wijnaldum af en heeft nu weer beet, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De bij AC Milan vertrekkende doelman Gianluigi 'Gini' Donnarumma wordt in de loop van de week medisch gekeurd.

Donnarumma (22) is al sinds zijn zestiende de eerste doelman bij AC Milan, maar heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. PSG kwam al snel in beeld en lijkt nu beet te hebben: volgens Romano ligt er een vijfjarige verbintenis klaar in de Lichtstad.

Donnarumma is momenteel met Italië actief op het EK, maar waarschijnlijk wordt de transfer tijdens het toernooi nog beklonken. De Azzurri – die vrijdag de openingswedstrijd tegen Turkije wonnen – spelen woensdagavond hun tweede pouleduel tegen Zwitserland. Daarna wordt hij medisch gekeurd en kan de transfer afgerond worden, bericht Romano.

Komend seizoen moet hij de concurrentie aangaan met Keylor Navas, de afgelopen twee seizoenen de eerste keus bij PSG. De nummer twee van het vorige Ligue 1-seizoen zou nu nog jacht maken op een nieuwe rechtsback. Achraf Hakimi (Internazionale) werd al genoemd als mogelijke versterking.