Mundo Deportivo: Koeman dringt bij Barcelona aan op volgende zomertransfer

Mundo Deportivo: Koeman dringt bij Barcelona aan op volgende zomertransfer

14-06-2021 12:47
46

FC Barcelona heeft dringend behoefte aan een nieuwe middenvelder, vindt Ronald Koeman. De trainer heeft de clubleiding verzocht om weer in actie te komen op de transfermarkt.

Dat meldt Mundo Deportivo maandag. Koeman zoekt een 'krachtige middenvelder', die het hele veld kan bestrijken en bovendien een goede techniek en passing heeft. De transferwens van de Barça-trainer volgt enkele dagen na het mislopen van Georginio Wijnaldum, die bij Paris Saint-Germain heeft getekend.

Barcelona versterkte zich deze zomer al met Eric García, Emerson Royal en Sergio Agüero, terwijl Memphis Depay zo goed als zeker binnenkort aan het rijtje wordt toegevoegd. De volgende transferprioriteit is een nieuwe middenvelder. Althans, als het volgens Mundo Deportivo aan Koeman ligt.

Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pedri, Riqui Puig en Ilaix Moriba zijn verzekerd van een plek in de Barça-selectie van volgend seizoen. Miralem Pjanic, Philippe Coutinho en Matheus Fernandes mogen bij een passende aanbieding vertrekken.