'Ik vind het wel jammer dat ik nog niet mijn debuut voor Ajax heb kunnen maken'

'Ik vind het wel jammer dat ik nog niet mijn debuut voor Ajax heb kunnen maken'

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2021 om 20:56ma 14-06-2021 om 20:56

Laatste update: maandag 14 juni 2021 om 22:18ma 14-06-2021 om 22:18

Enric Llansana vindt het jammer dat hij zijn debuut nog niet heeft gemaakt in de hoofdmacht van Ajax. De controleur annex verdediger, die zijn contract in Amsterdam met twee jaar verlengt, zat wel al een aantal keer bij de selectie van de hoofdmacht.

"Ik vind het wel jammer dat ik nog niet mijn debuut heb kunnen maken", vertelt Llansana in gesprek met de clubkanalen van Ajax. "Ik baalde op een gegeven moment wel, ja. Maar ik moet daar gewoon hard voor blijven werken."

Llansana zat wel al een aantal keer bij de selectie van het eerste elftal van Ajax. Daarin merkte hij één groot verschil ten opzichte van Jong Ajax. "Wat mij is opgevallen, is dat iedereen bij het eerste heel serieus is. Nog meer dan bij Jong Ajax. Iedereen wil gewoon winnen en pakt elkaar harder aan."

Later krijgt Llansana de vraag wat de plannen van Ajax met hem voor volgend seizoen zijn. "Ik ga mee naar De Lutte (het eerste trainingskamp dat Ajax in de voorbereiding gaat beleggen, red.) en daar moet ik mezelf bewijzen", vertelt de man met Spaanse roots. "Ik hoop natuurlijk bij het eerste blijven. Anders wil ik bij Jong Ajax mijn wedstrijden spelen. Nu moet ik nog een paar weken trainen, zodat ik helemaal fit terugkom."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws