Nog één goede wedstrijd en dan is hij gewoon weg, hoe jammer het ook is voor PSV

"Nog één goede wedstrijd en dan is hij gewoon weg, hoe jammer het ook is voor PSV"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 00:03di 15-06-2021 om 00:03

Dirk Kuyt denkt dat een bepaald aspect in het spel van Denzel Dumfries niet genoeg op waarde wordt geschat. Mede dankzij zijn inzet en werklust heeft hij Nederland zondag aan een zege op Oekraïne geholpen.

Dumfries kreeg in de eerste helft een megakans voor Nederland, maar zat niet bij de pakken neer en haalde in de tweede helft zijn gram. "In Nederland zijn we nog niet in staat om het talent dat hij heeft op jonge leeftijd te herkennen", zegt Kuyt bij Humberto

"Er wordt te weinig gekeken naar de passie en drive die hij heeft. Het wordt echter onderschat. Dat zorgt ervoor dat hij voor z'n man komt en de wedstrijd wint. Dat heb je nodig om succes te bereiken", zegt de ex-international.

Presentator Jack van Gelder denkt dat PSV alvast een afscheid van Dumfries voor moet bereiden. "Het mooie van Denzel is dat hij een ongelooflijke werklust heeft en een vechter is. Hij maakte tegen Oekraïne een goal en gaf twee assists, dat is fabelachtig. Ik vind het leuk voor hem, maar zeker ook voor Frank de Boer. Nog één goede wedstrijd en dan is hij gewoon weg, hoe jammer het ook is voor PSV."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws