FC Twente rekent op transfer én op Pleguezuelo en Menig: Ziet er goed uit

FC Twente rekent op transfer én op Pleguezuelo en Menig: "Ziet er goed uit"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 09:58di 15-06-2021 om 09:58

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 10:08di 15-06-2021 om 10:08

FC Twente-directeur Jan Streuer heeft een update over de samenstelling van zijn selectie gegeven. De zwaar geblesseerde Julio Pleguezuelo lijkt ook komend seizoen speler van de Tukkers: vooralsnog ziet het ernaar uit dat voor Manfred Ugalde en Queensy Menig hetzelfde geldt.

Pleguezuelo raakte begin februari geblesseerd aan zijn knie en speelde sindsdien geen minuut meer. Het contract van de Spanjaard loopt af, maar FC Twente gunt hem de tijd om in de loop van de voorbereiding verder aan zijn herstel te werken. De Tukkers wilden de optie in Pleguezuelo's huidige contract niet lichten, maar de gesprekken over een nieuwe verbintenis gaan volgens TC/Tubantia de goede kant op.

De nummer tien van het vorige Eredivisie-seizoen haalde tot dusver met Lars Unnerstall en Virgil Misidjan twee nieuwe spelers binnen. De Costa Ricaan Ugalde – vorig seizoen uitkomend voor de Belgische tweedeklasser Lommel SK – moet de volgende worden, ondanks interesse van andere clubs. "Het is pas klaar als de handtekeningen zijn gezet, maar het ziet er goed uit. Zo gauw alles rond is, kunnen we het papierwerk in gang zetten", aldus Streuer.

FC Twente rekent er bovendien op dat Menig binnenboord blijft. De buitenspeler wil zijn contract niet verlengen en staat bovendien in de belangstelling van FC Utrecht. "Ik ga ervan uit dat hij gewoon bij ons blijft", besluit Streuer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws