Geblesseerde Henderson haakt af, Southgate roept Jong Engeland-doelman op

Geblesseerde Henderson haakt af, Southgate roept Jong Engeland-doelman op

15-06-2021 11:48
8

De Engelse bondscoach Gareth Southgate ziet na Trent Alexander-Arnold opnieuw een selectiespeler het Nationale team met een blessure verlaten. Reservedoelman Dean Henderson heeft te veel last van een heupblessure en wordt vervangen door Aaron Ramsdale.

De 23-jarige Ramsdale was onderdeel van de voorselectie van Southgate, maar overleefde de laatste schifting niet. Southgate koos voor Jordan Pickford, Dean Henderson en Sam Johnstone. Door het uitvallen van de geblesseerde Henderson mag Ramsdale nu alsnog aansluiten bij de selectie van Engeland. Henderson, doelman van Manchester United, heeft te veel last van een heupblessure en kan het toernooi niet voortzetten.

Wedden

Meer odds

Ramsdale, doelman van Sheffield United, keepte dit voorjaar nog voor Jong Engeland tijdens het EK-O21. De Britten eindigen als derde in de poule en wisten zich niet te plaatsen voor de kwartfinales. Jong Duitsland wist het toernooi uiteindelijk te winnen. Het beloftenelftal van onze Oosterburen wist in de finale Jong Portugal met 1-0 te verslaan. In de halve finale was Jong Duitsland nog met 1-2 te sterk voor Jong Oranje.