Mbappé verwelkomt Wijnaldum met open armen: Écht een hele goede speler

Mbappé verwelkomt Wijnaldum met open armen: "Écht een hele goede speler"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 12:52di 15-06-2021 om 12:52

Georginio Wijnaldum is de eerste zomeraanwinst van Paris Saint-Germain geworden en sterspeler Kylian Mbappé is daar erg tevreden over. De plaatsvervangend aanvoerder loopt over twee weken uit zijn contract bij Liverpool en werd vlak voor het EK voor de neus van FC Barcelona weggegrist.

Mbappé kwam Wijnaldum al een aantal keer tegen in de Champions League en in interlandverband en weet wat PSG in huis haalt. "Hij is een hele goede speler, écht een hele goede speler", laat de topscorer van de laatste drie Ligue 1-edities weten aan de Franse tak van RTL. "Ik ben erg blij dat hij erbij komt."

Dat Wijnaldum hard op weg leek naar FC Barcelona en op het allerlaatste moment tóch voor de Parijzenaars heeft gekozen, is ook Mbappé niet ontgaan. "Het was een mooie kans en de club heeft hem gegrepen. Dat hebben ze goed gedaan."

Mbappé gaat dinsdagavond hoogstwaarschijnlijk zijn allereerste EK-wedstrijd spelen: de kraker Duitsland-Frankrijk begint om 21.00 uur. Wijnaldum is donderdagavond weer te bewonderen, wanneer Nederland op Oostenrijk stuit.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wijnaldum naar PSG: een goede keuze?

Ja
66%
Nee
34%
(3514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws