'Arsenal krijgt concurrentie voor Ajacied Onana: belangstelling uit heel Europa'

'Arsenal krijgt concurrentie voor Ajacied Onana: belangstelling uit heel Europa'

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 15:59di 15-06-2021 om 15:59

Naast Arsenal, zijn er ook andere clubs geïnteresseerd in Andre Onana. Volgens Goal is er belangstelling uit 'heel Europa' voor de Ajax-doelman, nadat het CAS zijn dopingschorsing met drie maanden naar beneden bracht.

Meerdere Franse teams hebben sinds de verlaagde schorsing interesse in Onana. Ook zou naast Arsenal nóg een Premier League-team, dat afgelopen seizoen in de top-acht is geëindigd, contact hebben gelegd met Onana over een mogelijke transfer.

Arsenal heeft Onana al langer in het vizier. De club voerde al gesprekken met de vertegenwoordigers van de Kameroense doelman, maar heeft nog altijd geen concreet bod uitgebracht. Ook een eventueel vertrek van Bernd Leno speelt een rol in de komst van Onana. De Duitse doelman zou openstaan voor een vertrek, maar heeft nog geen definitieve knoop doorgehakt over zijn toekomst. Dat gaat Leno waarschijnlijk niet op korte termijn doen, vanwege het EK.

Onana, die tot november van dit jaar geen wedstrijden mag spelen, wil alleen naar een club waar hij eerste keeper wordt. Die garantie heeft hij niet bij Arsenal als Leno blijft en mogelijk wél bij andere geïnteresseerde clubs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws