Deense fans roepen op social media op tot Eriksen-eerbetoon bij duel met België

Deense fans roepen op social media op tot Eriksen-eerbetoon bij duel met België

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 16:20di 15-06-2021 om 16:20

Fans van Denemarken zijn van plan om in de volgende wedstrijd van hun land tegen België Christian Eriksen een extra hart onder de riem te steken. De supporters willen in de tiende minuut applaudisseren voor de spelmaker.

Op social media roepen fans op om in minuut tien, Eriksen draagt rugnummer tien bij Denemarken, te klappen voor de 109-voudig international. Zaterdag zakte Eriksen in de eerste groepswedstrijd van Denemarken op het EK op gruwelijke wijze in elkaar.

Eerder op de dinsdag gaf Eriksen nog een update over zijn gezondheid op social media. 'Dank voor jullie lieve berichtjes, vanuit alle hoeken van de wereld. Het betekent veel voor mij en voor mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik moet nog een paar onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan, maar ik voel me oké', schreef de creatieveling toen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christian Eriksen (@chriseriksen8)

De aftrap van het duel tussen Denemarken en België staat donderdag om 18.00 uur op de planning. Het duel zal onder leiding staan van Björn Kuipers. Vier dagen later speelt Denemarken haar laatste groepsduel tegen Rusland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws