'Creatief Feyenoord komt uit bij verdediger van Atalanta Bergamo'

'Creatief Feyenoord komt uit bij verdediger van Atalanta Bergamo'

18-06-2021 12:10
101

In de zoektocht naar versterkingen heeft Feyenoord het oog laten vallen op Bosko Sutalo van Atalanta Bergamo. Feyenoord hoopt de 21-jarige Kroaat te huren.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Sutalo is een 21-jarige centrale verdediger die sinds januari 2020 voor Atalanta speelt. Hij heeft daar nog een contract tot 2024. Feyenoord heeft belangstelling voor Sutalo, maar concreet is het niet. Dit kan het echter wel worden.

Sutalo speelde in Kroatië voor NK Neretva, RNK Split en NK Osijek. Hij verliet Kroatië begin vorig jaar voor een Italiaans avontuur bij Atalanta. Voor de Serie A-club kwam hij in totaal veertien keer in actie. Sutalo speelt zijn interlands voor de beloftenploeg van Kroatië, waarvoor hij tien keer in actie kwam.

Sutalo staat nu op de radar van Feyenoord. De club kan niet kopen en zal dus creatief moeten zijn en vooral spelers moeten huren. Trainer Arne Slot zit dringend verlegen om rechtsbenige verdedigers na het vertrek van Bart Nieuwkoop, Eric Botteghin en Uros Spajic. Bovendien is Lutsharel Geertruida momenteel geblesseerd.