PEC deelt derde keepersnieuwtje in één week: doelman gaat seizoen veertien (!) in

PEC deelt derde keepersnieuwtje in één week: doelman gaat seizoen veertien (!) in

18-06-2021 14:36 Laatste update: 18:30
8

PEC Zwolle heeft in een tijdsbestek van ruim één week zijn doelmannenbestand gecompleteerd. Kostas Lamprou en Jasper Schendelaar komen over van respectievelijk RKC Waalwijk en AZ: kind van de club Mike Hauptmeijer blijft binnenboord en gaat zijn veertiende seizoen bij PEC tegemoet.

De 24-jarige reservedoelman kwam tot dusver één keer in actie namens de hoofdmacht – op 3 februari 2018 viel hij in tegen PSV – maar krijgt nog geen genoeg van PEC. Hauptmeijer loopt al dertien seizoenen rond bij De Blauwvingers, alleen onderbroken door een uitleenbeurt bij Achilles '29, en heeft tot medio 2023 bijgetekend.

Wedden

Meer odds

De in Dalfsen geboren sluitpost loopt al bijna net zo lang bij PEC rond als clubicoon Bram van Polen. "PEC Zwolle is van jongs af aan mijn club en dus voelt het goed en vertrouwd een nieuwe overeenkomst te tekenen", laat hij weten aan de clubsite. Hauptmeijer is al gepromoveerd van derde keeper naar tweede keeper en wil nu de volgende stap zetten. "Mijn doel voor het komende jaar is mij weer in dezelfde lijn door te ontwikkelen, zodat ik er straks klaar voor ben om eerste keeper te worden."