Breaking news

LIVE: Drita na defensief geblunder aan de kant van Feyenoord op 1-2 voorsprong

Eriksen mag het ziekenhuis verlaten: Geweldig om de jongens weer te zien

Eriksen mag het ziekenhuis verlaten: "Geweldig om de jongens weer te zien"

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 18:15vr 18-06-2021 om 18:15

Christian Eriksen heeft het Rigshospitalet in Kopenhagen verlaten, meldt de Deense voetbalbond. De speler van Internazionale lag er sinds zaterdag, nadat hij tijdens het EK-duel Denemarken-Finland werd getroffen door een hartstilstand.

Eriksen kon echter bijgebracht worden door de toegesnelde medici en werd in het ziekenhuis verder onderzocht. Na zes overnachtingen mag hij echter naar huis, meldt de Deense voetbalbond. Eriksen heeft al een bezoek gebracht aan het trainingskamp van zijn teamgenoten en zal zich bij zijn familie voegen.

"Dank jullie wel voor het overweldigende aantal berichten: het was geweldig om dat te ervaren", laat hij weten in een reactie. "Mijn operatie is goed afgelopen en het gaat naar omstandigheden goed met me. Het was geweldig om de jongens weer te zien, na hun fantastische wedstrijd van gisteren (donderdag, red.). Uiteraard zal ik maandag weer voor ze juichen."

De Denen spelen dan tegen Rusland en kunnen nog tweede worden in hun poule, ondanks nederlagen tegen Finland en België. Bij een zege met minimaal twee goals verschil op Rusland én een nederlaag van Finland tegen België eindigt Denemarken op onderling resultaat boven de Russen en de Finnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws