Sparta hoopt ondanks Ajax-geruchten op Okoye: 'Dat zou verstandig van hem zijn'

Sparta hoopt ondanks Ajax-geruchten op Okoye: 'Dat zou verstandig van hem zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 21:50vr 18-06-2021 om 21:50

Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, verwacht niet dat Abdou Harroui komend seizoen nog voor zijn club speelt. Hij schat de kans op het aanblijven van de talentvolle middenvelder op tien procent.

Er is volop belangstelling voor Harroui, weet ook het Algemeen Dagblad. De vraag aan Van Stee is dus in hoeverre het zeker is dat de spelmaker deze zomer zal vertrekken. "Die kan schat ik op tien procent", klinkt het. Dat is ook niet verwonderlijk, want het contract van de Spartaanse parel loopt over een jaar af en de Rotterdammers hopen nog geld aan hem te kunnen verdienen.

Voor doelman Maduka Okoye, die al eens aan Ajax werd gelinkt, is ook veel interesse. De Nigeriaan ligt echter nog drie jaar vast op Het Kasteel en dus denkt Van Stee hem wel te kunnen behouden. "Voor de ontwikkeling van Maduka zou het voor hem sowieso ook verstandig zijn om nog een jaar bij ons te spelen."

Zelf meldt de technisch directeur zich ook op de transfermarkt. Van Stee weet precies wat Sparta nodig heeft. "We willen er in elk geval nog twee aanvallend ingestelde middenvelders bij", vertelt hij tijdens de eerste training van de Rotterdammers. "Het liefst halen we ze zo snel mogelijk, maar enig geduld is wel nodig om de juiste keuzes te kunnen maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws