'Transfersoap rond Sancho gaat door, Dortmund neemt nieuw bod in overweging'

'Transfersoap rond Sancho gaat door, Dortmund neemt nieuw bod in overweging'

19-06-2021 09:13 Laatste update: 09:53
20

De transfer van Engelsman Jadon Sancho van Borussia Dortmund naar Manchester United komt steeds dichterbij. Het Duitse Ruhr Nachrichten meldt zaterdagmorgen dat er schot in de zaak begint te komen.

De naam van Sancho zingt al langer rond op Old Trafford, maar Dortmund hanteert een zeer hoge vraagprijs voor de 21-jarige aanvaller. De Duitse club verlangt rond de 95 miljoen euro voor Sancho, maar daar wil United niet aan voldoen. Volgens Ruhr Nachrichten is er deze week een bod neergelegd bij Dortmund dat door de Duitsers in overweging wordt genomen.

De pas 21-jarige Sancho is al drie jaar lang een vaste waarde in het elftal van Borussia. De vleugelspeler kwam in 2017 over van het beloftenteam van Manchester City en staat nu dus in de nadrukkelijke belangstelling van diens aartsrivaal. Momenteel is Sancho met de nationale ploeg van Engeland actief op het EK 2020. De jeugdige aanvaller speelde in de eerste twee groepswedstrijden tegen Kroatië en Schotland nog geen minuut voor het elftal van bondscoach Gareth Southgate.