Geertruida en Malacia door Hiddink opgenomen in nationale selectie van Curaçao

Geertruida en Malacia door Hiddink opgenomen in nationale selectie van Curaçao

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 12:00za 19-06-2021 om 12:00

Laatste update: zaterdag 19 juni 2021 om 12:17za 19-06-2021 om 12:17

Guus Hiddink heeft Feyenoord-backs Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao. Ook heeft de 74-jarige bondscoach Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer en voormalig international Ricardo van Rhijn opgenomen hebben in de selectie.

Curaçao neemt in juli deel aan de CONCACAF Gold Cup en speelt in de groepsfase wedstrijden tegen El Salvador (10 juli) en Mexico (15 juli). Voor dit toernooi heeft Hiddink, tijdens de recente WK-kwalificatiereeks vervangen door assistent Patrick Kluivert, de nodige bekende spelers uit de Eredivisie geselecteerd.

Zo staan de namen van Feyenoord-backs Malacia en Geertruida op de lijst. Ook Van Rhijn behoort tot de selectie, net als Vitessenaar Bazoer, die in een ver verleden ook al zes interlands speelde voor het Nederlands elftal. Vooral het selecteren van Malacia en Geertruida is zeer verrassend te noemen. Malacia maakte dit jaar tijdens het EK-O21 veel indruk bij Jong Oranje. Ook Geertruida zou normaliter deelnemen aan dat toernooi, maar de rechtsback moest het toernooi laten schieten vanwege een blessure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws