'Dumfries heeft definitief afscheid genomen van zijn concurrenten bij Nederland'

'Dumfries heeft definitief afscheid genomen van zijn concurrenten bij Nederland'

19-06-2021 17:40
125

Denzel Dumfries staat nog altijd open voor een vertrek bij PSV, maar alleen als de juiste club voorbijkomt. Van een harde vertrekwens is geen sprake, benadrukt hij bij de NOS.

Everton en Internazionale zijn geïnteresseerd in Dumfries, terwijl ook andere clubs de verdediger van PSV en Nederland volgen. "Als het moment daar is, wil ik een stap maken. Maar nu focus ik me op het EK. Wat er daarna gebeurt, zien we dan wel. Het is zaak om me te focussen op het EK", zegt Dumfries tegen de NOS.

Wedden

Meer odds

NOS-analist Pierre van Hooijdonk is blij met de goedlachse Dumfries, die volop in de spotlights staat bij Oranje. "Hij lacht, het is een leuke kerel. Je ziet hem nu meer, terwijl je hem bij PSV altijd na de wedstrijden hoorde. Het resultaat was niet altijd gunstig, waardoor hij soms nors overkwam."

"Hij is comfortabel, zelfverzekerd en spontaan. Hij heeft definitief afscheid genomen van zijn concurrenten: Hateboer, Tete en Veltman bijvoorbeeld. Daar werd best vaak geschoven. Nu is hij de onbetwiste basisspeler."