'Barça en City komen er niet uit: ruildeal door uiteenlopende wensen van de baan'

'Barça en City komen er niet uit: ruildeal door uiteenlopende wensen van de baan'

19-06-2021 20:34
31

Manchester City wil niet meewerken aan een ruildeal met FC Barcelona. De Catalanen zouden Aymeric Laporte en Bernardo Silva op die manier graag willen aantrekken.

Dat meldt Marca. Voor Barcelona is het niet haalbaar om het City-duo te kopen, vanwege de slechte financiële situatie van de club. Manchester City verlangt daarbij meer dan zestig miljoen euro voor zowel Laporte als Silva.

Een ruildeal is echter wél mogelijk voor Barça: de club zou spelers als Samuel Umtiti, Junior Firpo, Miralem Pjanić, Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite, Sergi Roberto en Clement Lenglet kunnen betrekken in een dusdanige deal. Manchester City heeft echter geen interesse in al die spelers. Frenkie de Jong, Pedri en Ansu Fati zouden wel interessant kunnen zijn voor The Citizens, maar Barcelona wil het drietal niet kwijt.

Barcelona zal daardoor op een andere plek verder moeten kijken naar versterkingen op de transfermarkt. De nummer drie van Spanje haalde Sergio Agüero, Eric García, Emerson Royale en Memphis Depay al binnen. Barça wil zich echter nog versterken met een centrale verdediger, een linksback en mogelijk ook nog een spits.