'Portugese kandidaat-opvolger Mourinho in beeld na frustrerende zoektocht Spurs'

'Portugese kandidaat-opvolger Mourinho in beeld na frustrerende zoektocht Spurs'

19-06-2021 21:36
17

Tottenham Hotspur kan weer een hoofdstuk toevoegen aan de frustrerende zoektocht naar een opvolger van José Mourinho. Diens landgenoot Nuno Espírito Santo zou nu op de radar beland zijn.

Dat melden Football.London en talkSPORT zaterdag. Nuno is na vier succesvolle seizoenen vertrokken bij Wolverhampton Wanderers en werd al nadrukkelijk gelinkt aan Everton en Crystal Palace. Nu lijkt er echter weer een nieuwe optie bij te komen: kersvers Tottenham-directeur Fabio Paratici zou een groot bewonderaar van de bebaarde Portugees zijn.

Nuno is in de twee maanden na het ontslag van José Mourinho lang niet de enige manager die is voorgedragen voor de Tottenham-vacature. Antonio Conte, Paulo Fonseca én Gennaro Gattuso waren dichtbij een akkoord, maar zullen niet bij Tottenham aan de slag gaan. De namen van Ajax-trainer Erik ten Hag en Red Bull-icoon Ralf Rangnick zingen ook al lange tijd rond in het geruchtencircuit en er zouden ook stemmen opgaan om Mauricio Pochettino terug te halen van Paris Saint-Germain. De Argentijn zit echter stevig in het zadel in Parijs: zo maakte hij zich sterk voor de komst van Georginio Wijnaldum.