L'Équipe laat niets aan duidelijkheid te wensen over en fileert Franse elftal

L'Équipe laat niets aan duidelijkheid te wensen over en fileert Franse elftal

20-06-2021 10:47
41

Frankrijk verspeelde zaterdag verrassend punten tegen Hongarije en houdt de Poule des Doods daarmee spannend. In eigen land worden de spelers van Les Bleus kritisch aangepakt. Zo deelt L'Équipe maar drie voldoendes uit.

De ploeg van Didier Deschamps wordt keihard aangepakt door de sportkrant, die alleen Hugo Lloris, Presnel Kimpembe en N'Golo Kanté een voldoende geeft. Benjamin Pavard, die een grote rol speelde bij de 1-0 van Hongarije, wordt door het slijk gehaald. De Bayern München-verdediger krijgt een 2, het laagste cijfer van alle spelers.

Naast Pavard krijgt ook Karim Benzema de nodige kritiek. De spits van Real Madrid werd teruggehaald bij de nationale selectie na een lange afwezigheid, maar weet dit EK vooralsnog niet te imponeren. Hij kreeg een 3, zijn collega's Kylian Mbappé en Antoine Griezmann een 5. Ook Paul Pogba en Adrien Rabiot krijgen een 3.

Er staat voor de Fransen nog genoeg op het spel, wanneer het Portugal treft in de laatste groepswedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag, om 21.00 uur.