Heracles heeft nieuws en verlengt aflopende contracten van vier spelers

Heracles heeft nieuws en verlengt aflopende contracten van vier spelers

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 16:31zo 20-06-2021 om 16:31

Heracles Almelo heeft Adrian Szöke, Koen Bucker, Navajo Bakboord en Mohamed Amissi langer aan zich weten te binden. De vier spelers beschikten over een aflopend contract, maar zijn komend seizoen dus nog steeds speler van de nummer negen van de Eredivisie.

Via de clubkanalen maakt Heracles zondag melding van de contractverlengingen. Szöke had een optie voor een extra jaar in zijn verbintenis staan. Die heeft Heracles dus gelicht. Bucker heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat tot medio 2023 loopt, met daarin de mogelijkheid voor nog een seizoen. De nieuwe verbintenis van Bakboord is juist éénjarig, met de optie voor twee extra seizoenen. Amissi ligt nu ook tot medio 2022 vast in Almelo, met wederom de optie voor nog een seizoen.

Daarmee heeft Heracles dus een vierdubbele slag geslagen. De club maakte eerder al duidelijk dat het  Szöke, Bucker, Bakboord en Amissi langer aan zich wilde binden. Het viertal werkte zondag met de rest van de selectie al de eerste training van het nieuwe seizoen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws