'Bazoer 'overvallen' door Hiddink en Kluivert: uitnodiging valt volledig verkeerd'

'Bazoer 'overvallen' door Hiddink en Kluivert: uitnodiging valt volledig verkeerd'

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 21:02zo 20-06-2021 om 21:02

Laatste update: zondag 20 juni 2021 om 21:15zo 20-06-2021 om 21:15

Riechedly Bazoer heeft Guus Hiddink en Patrick Kluivert tot de orde geroepen. Dat schrijft de Gelderlander zondagavond. Een overstap naar de nationale ploeg van Curaçao is op dit moment geen optie voor de uitblinker van Vitesse.

Bazoer is door bondscoach Hiddink en assistent Kluivert opgenomen in de voorlopige selectie van Curaçao. En dat is een grote verrassing: de 24-jarige verdediger annex middenvelder voelt zich 'overvallen', heeft op dit moment geen oren naar een interlandcarrière op de Antillen en wil dat zijn naam onmiddellijk van de lijst wordt geschrapt.

Curaçao, de nummer 76 op de wereldranglijst, speelt in juli op de Gold Cup in de Verenigde Staten. Naast Bazoer debuteren Ricardo van Rhijn, Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida in de voorselectie. Bazoer is 'in elk geval gewoon niet beschikbaar', laat zijn management weten aan de Gelderlander.

De actie van Hiddink en Kluivert is 'volledig verkeerd gevallen' in het kamp-Bazoer, klinkt het. Onlangs zou Hiddink nog 'een glasharde nee' te horen hebben gekregen. De oud-speler van Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht speelde zes interlands voor het Nederlands elftal en is teleurgesteld dat hij nog niet één keer bij de voorselectie werd gehaald door bondscoach Frank de Boer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws