'Ajax en PSV denken aan dezelfde speler: Benfica staat open voor verkoop'

'Ajax en PSV denken aan dezelfde speler: Benfica staat open voor verkoop'

21-06-2021 08:50
78

Ajax en PSV azen naar verluidt op dezelfde speler: volgens de Portugese krant A Bola heeft de top-twee van de Eredivisie het oog laten vallen op Chiquinho. De 25-jarige middenvelder staat nu nog onder contract bij Benfica.

Omdat hij afgelopen seizoen een bijrol speelde, staat Benfica open voor een vertrek van Chiquinho. Ajax en PSV zouden in die opening willen springen, al ontbreken verdere details van A Bola. Chiquinho is een 25-jarige Portugees, die het beste tot zijn recht komt in een aanvallende rol op het middenveld. Hij ligt nog drie jaar vast bij Benfica.

Halverwege het afgelopen seizoen was Chiquinho nog dicht bij een overstap met de Italiaanse club Torino. Benfica-trainer Jorge Jesus ging op het laatste moment voor de transfer liggen, omdat zijn selectie te smal zou worden. Chiquinho kwam desondanks niet verder dan 342 competitieminuten, verdeeld over achttien wedstrijden.

Naast Ajax en PSV liggen Galatasaray, Dinamo Moskou, Spartak Moskou en FK Krasnodar op de loer voor Chiquinho. Het is onbekend hoeveel de oud-speler van Leixões, Gondomar, Lokomotiva Zagreb, Académica Coimbra en Moreirense moet kosten.