Weer tegenvaller voor Dembélé: EK zit er al op na ultrakorte invalbeurt

Weer tegenvaller voor Dembélé: EK zit er al op na ultrakorte invalbeurt

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 11:41ma 21-06-2021 om 11:41

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 11:50ma 21-06-2021 om 11:50

Het EK van Ousmane Dembélé zit er alweer op. De Franse vleugelaanvaller heeft een knieblessure opgelopen in het groepsduel met Hongarije, waardoor hij tenminste drie weken moet toekijken.

Dat betekent dat zelfs een eventuele finale voor de Fransen op 11 juli te vroeg zou komen voor de aanvaller van FC Barcelona. Het is een nieuwe tegenslag voor Dembélé, die tegen de Hongaren in de 57e minuut inviel voor Adrien Rabiot en een half uur later alweer vervangen moest worden door Thomas Lemar.

De loopbaan van de rappe vleugelspeler hangt van onheil aan elkaar en dit is slechts een nieuw hoofdstuk. Sinds de 24-jarige Dembélé in de zomer van 2017 voor meer dan honderd miljoen euro van Borussia Dortmund naar Barcelona ging, was hij vaker geblesseerd dan wedstrijdfit en kwam hij in opspraak door zijn gedrag.

Ronald Koeman slaagde er het afgelopen seizoen in om de Fransman in het gareel te krijgen en daardoor kon hij dertig competitiewedstrijden bijschrijven op zijn Catalaanse palmares. Het EK is nu toch weer op een teleurstelling uitgelopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws