PSV heeft nieuws: volle bak bij generale repetitie én bij Galatasaray-thuis

PSV heeft nieuws: volle bak bij generale repetitie én bij Galatasaray-thuis

21-06-2021 15:03 Laatste update: 15:07
54

PSV kan binnenkort weer voor een volgepakt Philips Stadion spelen, melden de Eindhovenaren via de clubsite. Eind juli wacht het Champions League-tweeluik met Galatasaray en daarvoor volgt een oefenwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki, vorig seizoen al tegenstander in de Europa League.

De beide wedstrijden staan gepland voor 14 en 21 juli: zowel bij PSV-PAOK als PSV-Galatasaray mogen er 35 duizend toeschouwers aanwezig zijn, laten de Eindhovenaren weten. Bezoekers die nog niet gevaccineerd zijn, kunnen bij binnenkomst een kosteloze coronatest ondergaan.

PSV begint op 25 juni aan de voorbereiding op het seizoen 2021/2022. Begin juli staat er een trainingskamp in Duitsland op de planning, inclusief oefenwedstrijden tegen Delbrücker SC en VfL Osnabrück. Daarna kan het vizier op de Champions League-voorrondes: de oefenwedstrijd tegen PAOK is de generale repetitie, de wedstrijden tegen Galatasaray worden op 21 en 28 juli gespeeld. De nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen moet nog drie voorrondes overleven, voordat het hoofdtoernooi van de Champions League in zicht komt.