Berghuis wordt in Engelse media gelinkt aan vertrek bij Feyenoord

Berghuis wordt in Engelse media gelinkt aan vertrek bij Feyenoord

21-06-2021 18:22
72

Steven Berghuis wordt in de Engelse pers gelinkt aan een transfer. Norwich City hoopt zich deze zomer te versterken met de aanvaller van Feyenoord.

Dat meldt BT Sport in Engeland. Emi Buendia is onlangs naar Aston Villa gegaan en moet dus worden vervangen. In dat licht zou Berghuis als serieuze optie worden gezien. De promovendus hoeft bij serieuze interesse niet diep in de buidel te tasten. In het contract van Berghuis staat een gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro, wat hem voor veel clubs interessant maakt. Norwich is zeker niet de enige club met interesse in Berghuis. Het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel zou ook belangstelling hebben, net als PSV. 

Mocht het Norwich worden voor Berghuis, dan kan hij zich revancheren in Engeland. Na een paar sterke seizoenen bij AZ maakte hij in 2015 de overstap naar Watford, waar hij niet uit de verf kwam en slechts negen wedstrijden speelde. Daarna speelde Berghuis op huurbasis bij Feyenoord, dat hem daarna definitief in wist te lijven. Zijn contract bij Feyenoord loopt volgend jaar af.