VVV wil ook na degradatie nog steeds absolute hoofdprijs voor Giakoumakis

VVV wil ook na degradatie nog steeds absolute hoofdprijs voor Giakoumakis

22-06-2021 10:53 Laatste update: 24-06-2021 22:44
104

VVV-Venlo gaat zich vanaf zondag opmaken voor zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-seizoen sinds 2016/2017 en lijkt dat voorlopig mét Giorgos Giakoumakis te gaan doen. De Eredivisie-degradant rekent echter nog altijd op een lucratieve transfer van de regerend Eredivisie-topscorer.

Begin mei werd duidelijk dat VVV een bedrag van zes à tien miljoen euro voor Giakoumakis in zijn hoofd heeft zitten. Algemeen directeur Marco Bogers mikt nog steeds op een transfersom in die categorie. "We gaan ervan uit dat we hem tegen de voorwaarden die wij stellen kunnen verkopen", laat hij weten aan Voetbal International.

Na de degradatie van VVV is het stil geworden rondom Giakoumakis, maar Bogers benadrukt dat de spits er wel degelijk goed op staat in het buitenland. De Venlonaren schermen met interesse uit Engeland, Italië, Duitsland én de Verenigde Staten. De winnaar van de allereerste Willy van der Kuijlen-trofee – vorig seizoen goed voor 26 Eredivisie-treffers – ligt nog één jaar vast in De Koel, al heeft VVV nog een optie om die verbintenis met één jaar te verlengen.