'Ramos hakt week na Real Madrid-vertrek de knoop door en licht ploeggenoten in'

'Ramos hakt week na Real Madrid-vertrek de knoop door en licht ploeggenoten in'

23-06-2021 08:14
33

De toekomst van Sergio Ramos ligt bij Paris Saint-Germain. De 35-jarige Spaanse verdediger heeft drie teamgenoten van Real Madrid verteld dat hij bij de Franse topclub aan de slag gaat, meldt Cadena COPE.

Ramos maakte vorige week donderdag bekend dat hij met pijn in het hart afscheid neemt van de Koninklijke. Hij speelde liefst zestien seizoenen in het Estadio Santiago Bernabéu. De 180-voudig international wilde niet vertrekken, maar Real trok een contractaanbod in. Desondanks heeft Ramos een kleine week later al onderdak gevonden. Hij gaat akkoord met een voorstel van PSG, weet COPE

Ramos verkiest de Franse club boven clubs als Manchester City, Manchester United, Chelsea, AC Milan en AS Roma. Hij moet in Parijs de concurrentie aangaan met onder meer Presnel Kimpembe en Marquinhos. PSG versterkte zich al met Georginio Wijnaldum en ook Gianluigi Donnarumma strijkt spoedig in het Parc des Princes neer. Daarnaast lijkt PSG de beste papieren te hebben in de strijd met Chelsea om Achraf Hakimi. De Marokkaan moet zo'n tachtig miljoen euro kosten.