Eindhovens Dagblad: PSV heeft al alles in het werk gesteld voor Berghuis

Eindhovens Dagblad: PSV heeft al alles in het werk gesteld voor Berghuis

23-06-2021 11:50 Laatste update: 12:01
139

John de Jong en Jan Vennegoor of Hesselink hebben al eerder 'alles in het werk gesteld' om Steven Berghuis naar PSV te halen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad woensdag. Makkelijk wordt zijn komst niet: er is veel interesse en inmiddels is ook Ajax vol in de race.

Het is geen geheim dat PSV dolgraag in zee wil met Berghuis, die voor vier miljoen euro kan vertrekken bij Feyeoord. Het Eindhovens Dagblad weet dat technisch directeur De Jong en collega Vennegoor of Hesselink alles in het werk hebben gesteld om de Oranje-international te overtuigen. Vanuit het kamp van Berghuis is duidelijk gemaakt dat PSV niet eerst langs Feyenoord hoeft.

Dinsdag kwam naar buiten dat Ajax zich officieel heeft gemeld voor Berghuis. De 29-jarige aanvaller wordt ook gelinkt aan het VfL Wolfsburg van trainer Mark van Bommel, die Berghuis twee jaar geleden al naar PSV probeerde te halen. De belangstelling van Premier League-promovendus Norwich City is door de hoofdrolspeler op een laag pitje gezet, aldus het Eindhovens Dagblad.