Droomtransfer in de maak voor Koopmeiners: Alle partijen willen hetzelfde

Droomtransfer in de maak voor Koopmeiners: "Alle partijen willen hetzelfde"

23-06-2021 14:38 Laatste update: 14:50
63

Teun Koopmeiners nadert een transfer naar Atalanta Bergamo. De onderhandelingen zijn in volle gang, bevestigt de zaakwaarnemer van de 23-jarige middenvelder van AZ en het Nederlands elftal aan het Noordhollands Dagblad.

Koopmeiners wil graag naar Italië, waardoor de bal bij AZ en Atalanta ligt: de twee clubs onderhandelen momenteel over de transfersom, die tussen de 15 en 20 miljoen euro lijkt te liggen. Een akkoord is er nog niet, laat zaakwaarnemer Bart Baving weten. Wel heeft hij goede hoop. "Alle partijen willen hetzelfde", zegt Baving, die Atalanta een 'prima vervolgstap' noemt.

Wedden

Meer odds

In Bergamo ligt een langdurig contract klaar voor Koopmeiners, die er nooit een geheim van heeft gemaakt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De belangstelling uit Italië is er al langer. "Atalanta heeft het huiswerk goed gedaan. Ze volgen Teun al een lange tijd. Ze gaan niet over één nacht ijs, net zoals wij dat ook niet doen", aldus Baving.

Koopmeiners is op dit moment met Oranje actief op het EK. Hij kreeg tegen Oekraïne (3-2), Oostenrijk (2-0) en Noord-Macedonië (3-0) geen minuten van bondscoach Frank de Boer.