'PSG gaat voor recordtransfer van 2021: vijfjarig contract voor Hakimi ligt klaar'

'PSG gaat voor recordtransfer van 2021: vijfjarig contract voor Hakimi ligt klaar'

23-06-2021 16:11
41

Paris Saint-Germain staat op het punt om voor dé klapper van deze transferzomer tot dusver te gaan. Achraf Hakimi is hard op weg naar de onttroonde Ligue 1-kampioen, meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

De Marokkaanse rechtsback kwam afgelopen zomer voor 45 miljoen euro naar Internazionale en werd landskampioen met de Nerazzurri, maar lijkt alweer op weg naar de uitgang. Volgens Romano is Hakimi persoonlijk al rond met PSG en ligt er een vijfjarig contract voor hem klaar. Een akkoord tussen de clubs lijkt bovendien een kwestie van tijd: Inter zou liefst tachtig miljoen euro verlangen en lijkt bereid om tot zeventig miljoen euro te gaan, maar beide clubs zullen naar verwachting nader tot elkaar gaan komen.

Wedden

Meer odds

Inter zit ondanks zijn langverwachte landstitel in financiële nood en moet spelers verkopen. Hakimi kan in Parijs gaan samenspelen met Georginio Wijnaldum én met Gianluigi Donnarumma. Die transfer is nog niet officieel, maar de doelman van AC Milan en de Italiaanse nationale ploeg is, net als Wijnaldum, transfervrij en heeft zijn medische keuring al achter de rug. Ook de eveneens transfervrije Sergio Ramos wordt gelinkt aan PSG.