'ADO moet onhoudbaar viertal laten gaan, maar is in gesprek met Verheydt'

'ADO moet onhoudbaar viertal laten gaan, maar is in gesprek met Verheydt'

23-06-2021 17:06 Laatste update: 17:24
31

Een uitgekleed ADO Den Haag maakt zich op voor zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-avontuur sinds het seizoen 2007/2008. De hekkensluiter van het vorige Eredivisie-seizoen heeft een aantal spelers moeten laten gaan.

De vorig jaar aan Sparta verhuurde Aaron Meijers is weer terug, net als de eveneens uitgevlogen Robin Polley (FC Dordrecht), Lorenzo van Kleef (FC Eindhoven) en Evan Rottier (TOP Oss). De routiniers Nasser El Khayati, Gianni Zuiverloon, Michiel Kramer en Shaquille Pinas zijn na de degradatie echter onbetaalbaar geworden en trainden al niet meer mee. Volgens het Algemeen Dagblad is het ook nog maar de vraag of ADO Meijers kan behouden.

ADO is al maandenlang bezig met een clubovername en heeft vooralsnog weinig financiële slagkracht. Wél is men bezig met de nummer drie van de topscorersranglijst van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen: geboren Hagenaar Thomas Verheydt, goed voor twintig treffers namens Almere City. Verheydt liet al eens doorschemeren dat hij graag terug wilde keren in Den Haag en volgens het AD zijn de gesprekken inmiddels opgestart. ADO kan echter niet al te veel geld uittrekken voor de spits.