'Arsenal heeft verdediger zo goed als binnen, persoonlijk akkoord al bereikt'

'Arsenal heeft verdediger zo goed als binnen, persoonlijk akkoord al bereikt'

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 18:29do 24-06-2021 om 18:29

Ben White staat op het punt de overstap te maken naar Arsenal. De Brighton & Hove Albion-verdediger heeft volgens transferexpert Fabrizio Romano en The Athletic al een persoonlijk akkoord bereikt met The Gunners, alleen de laatste plooien rondom de transfersom moeten nog gladgestreken worden.

Brighton wil een gegarandeerd bedrag rond de 58 miljoen euro ontvangen voor de 23-jarige verdediger, terwijl Arsenal een vast bedrag van 52 miljoen wil betalen met 6 miljoen aan mogelijke bonussen, meldt The Athletic. Het gaat in de besprekingen tussen de twee partijen om de laatste details, er wordt verwacht dat er binnen een aantal dagen overeenstemming bereikt zal worden.

Op dit moment is alleen Arsenal concreet voor White, biedingen van andere clubs zijn er bij Brighton nog niet binnengekomen. De verdediger kwam afgelopen seizoen tot 36 Premier League-wedstrijden in het shirt van The Seagulls en wordt gezien als een groot talent in Engeland. Hij maakt daarnaast al onderdeel uit van de EK-selectie van het land.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws