'It's Beer(s) time': Volendam maakt contractverlenging op ludieke wijze bekend

'It's Beer(s) time': Volendam maakt contractverlenging op ludieke wijze bekend

Gepubliceerd: donderdag 24 juni 2021 om 18:41do 24-06-2021 om 18:41

FC Volendam heeft het contract van de talentvolle aanvaller Jim Beers (21) opengebroken en verlengd. De spits tekent voor één seizoen bij, met de optie tot nog een seizoen. Hij moet de concurrentiestrijd aangaan met Robert Mühren, die overkomt van SC Cambuur.

Volendam maakt het nieuws op ludieke wijze bekend. Beers maakte vorig seizoen zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en wist zijn eerste doelpunt te maken in het duel met Jong AZ. De Volendammer is tevreden met zijn nieuwe contract. "Ik ben superblij met deze nieuwe deal en kijk er naar uit om veel minuten te maken", zo geeft hij in een eerste reactie op de clubwebsite aan. "Ik hoop dat ik daar de kans voor krijg om dat bij mijn club te doen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is de afgelopen tijd onder de indruk geraakt van de jonge aanvaller. "Jim heeft een heel zware aanloop gehad, met een lange en frustrerende blessure. Daar heeft hij zich bewonderenswaardig doorheen geknokt en pas afgelopen seizoen kon hij weer voluit meedraaien. Sindsdien heeft Jim zich stapsgewijs doorontwikkeld en ook goed kunnen afsluiten bij het eerste elftal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws