'Naam van Hlozek valt in Eindhoven, Madueke volgt PSV-plannen op de voet'

'Naam van Hlozek valt in Eindhoven, Madueke volgt PSV-plannen op de voet'

25-06-2021 07:25
89

PSV houdt rekening met een vertrek van Donyell Malen en hoopt zich te versterken met Steven Berghuis en Luuk de Jong. Technisch manager John de Jong zal echter snel doorschakelen mochten de twee Oranje-internationals niet haalbaar blijken, weet Voetbal International.

Ajax ligt inmiddels op pole position voor de aanvoerder van Feyenoord, terwijl het nog niet zeker is waar de toekomst van de spits van Sevilla ligt. Volgens VI valt als alternatief de naam van Adam Hlozek. Het achttienjarige Tsjechische toptalent, die deel uit maakt van de EK-selectie, speelt het liefst in de punt van de aanval, maar hij kan ook op beide flanken en als schaduwspits uit de voeten.

Sparta Praag zit echter hoog in de boom voor Hlozek en PSV lijkt niet van plan om aan de vraagprijs van naar verluidt vijftien miljoen euro te voldoen. Bovendien is er veel concurrentie, vooral van clubs uit de Premier League.

PSV beschikt met Cody Gakpo, Eran Zahavi, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en ook Ritsu Doan over het nodige aanvallende talent. Vooral Madueke zal de verrichtingen van PSV op de transfermarkt nauwgezet volgen, want hij wil komend seizoen absoluut spelen. De negentienjarige Engelsman geldt net als Malen als kandidaat bij Borussia Dortmund om Jadon Sancho op te volgen.

De Jong en trainer Roger Schmidt maakten al kenbaar dat ze Madueke niet kwijt willen, maar het is de vraag wat er gebeurt als er daadwerkelijk een bod van twintig miljoen euro komt. 'Er kan een moment komen dat er geen nee meer gezegd kan worden. Bovendien heeft een rvc daar uiteraard ook wat over te zeggen', aldus VI.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie