'Manchester City gaat Premier League-record verbreken met komst Grealish'

'Manchester City gaat Premier League-record verbreken met komst Grealish'

25-06-2021 13:07
89

Jack Grealish is hard op weg naar Manchester City. Verschillende Engelse media, waaronder The Daily Mail, berichten dat The Citizens meer dan 115 miljoen euro willen betalen de spelmaker van Aston Villa.

City gaat naar verluidt na het EK de deal afronden. Volgens The Athletic, dat doorgaans dicht op het vuur zit, is de kampioen van Engeland bezig met het voorbereiden van een bod op Grealish. Aston Villa wil haar aanvoerder echter graag behouden. De club is financieel ook gezond, waardoor Grealish niet verkocht hoeft te worden.

Manchester City is ook bezig met de komst van Harry Kane. Dat staat los van een eventuele transfer van Grealish. Recent werd al bekend dat City een groot bod heeft neergelegd bij Tottenham Hotspur voor Kane. The Spurs willen, net als Villa, echter niet makkelijk meewerken aan een transfer.

Als Grealish voor meer dan 115 miljoen naar Manchester trekt, dan breekt City het transferrecord van de Premier League. Paul Pogba, die stadsgenoot Manchester United in 2017 voor 105 miljoen euro kocht, is momenteel de duurste speler uit de competitie.