Feyenoord en Gent in evenwicht in oefenduel, Bannis met eerste treffer van seizoen

26-06-2021 14:24
78

Feyenoord heeft de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gelijkgespeeld tegen KAA Gent: 1-1. Het was de eerste wedstrijd voor Arne Slot als Feyenoord-trainer. De oefenmeester liet een groot aantal spelers minuten maken.

Feyenoord startte met een aantal bekende namen aan de eerste helft tegen de Belgische tegenstander. Leroy Fer droeg de aanvoerdersband. Ook Guus Til startte in de basis. Beide ploegen begonnen rustig aan de wedstrijd en er gebeurde niet al te veel op Varkenoord.

Slot voerde de nodige wissels door na de rust en startte met een compleet ander elftal dan in de eerste helft. Na ongeveer een uur spelen werd de wedstrijd opengebroken door Gent: Tarik Tissoudali profiteerde van slordig balverlies van Achraf El Bouchataoui in de achterhoede en zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong.

Lang stond Feyenoord echter niet op achterstand. Naoufal Bannis zette Feyenoord één minuut later alweer op gelijke hoogte. Hij stond op de goede plek na een scrimmage voor het doel van Gent. Hier bleef het ook bij in Rotterdam.