Ook Fer houdt de kaken op elkaar: Het is iets waar ik niet over ga

Ook Fer houdt de kaken op elkaar: "Het is iets waar ik niet over ga"

26-06-2021 23:54
33

Leroy Fer wil niet al te diep ingaan op de geruchten rondom zijn ploeggenoot Steven Berghuis. De Feyenoord-captain wordt nadrukkelijk gelinkt aan aartsrivaal Ajax.

Ploeggenoot Tyrell Malacia hield na de oefenwedstrijd tegen AA Gent zijn kaken op elkaar en ook Fer onthoudt zich van commentaar. "Of ik geschrokken ben van het nieuws? Nou ja, het is iets waar ik niet over ga", laat hij weten aan ESPN. "Ik focus me daar niet op: het is iets waar wij niet mee bezig zijn."

Fer heeft met zijn teamgenoot geen contact gehad over een mogelijke Ajax-move en wil niet ingaan op de vraag of hij er begrip voor zou hebben. "Het is aan de clubs en aan Steven. Maar ik heb hem niet gesproken, dus daar geef ik geen antwoord op." Áls Fer Berghuis al ziet, dan is het op tv, met het Nederlands elftal. "Ja mooi, ik vind dat ze het heel goed doen. En nu in de achtste finales. Hopelijk doen ze het net zo goed als in de poule. Morgen (zondag, Nederland-Tsjechië begint om 18.00 uur, red.) ga ik er weer voor zitten. De laatste wedstrijd had ik een oranje pak aan, misschien nu een oranje shirt, haha."