Grote zorgen in België: 'Ik heb me pijn gedaan, ik denk dat er een probleem is'

Grote zorgen in België: 'Ik heb me pijn gedaan, ik denk dat er een probleem is'

Gepubliceerd: maandag 28 juni 2021 om 08:26ma 28-06-2021 om 08:26

De Rode Duivels wonnen zondagavond met 1-0 van Portugal in de achtste finale van het EK, maar toch is niet alles hosanna. Er zijn zorgen in het Belgische kamp over sterspelers Kevin De Bruyne en Eden Hazard

De Bruyne ging kort na rust naar de kant en ook Hazard haalde het einde van de wedstrijd niet. "Het is te vroeg om iets te zeggen over Eden en Kevin. Kevin kon zijn enkel na rust niet meer draaien. Bij Eden gaat het om een spierblessure. We moeten 48 uur wachten om de blessures exact te kunnen onderzoeken. Dan zullen we een juiste diagnose hebben", laat bondscoach Roberto Martínez weten, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Hazard maakt zich zorgen. "Ik heb me pijn gedaan en voelde iets in de hamstrings", zegt de dribbelaar bij Sporza. "Ik denk dat er een probleem is, maar dat zien we morgen wel. We zullen de blessure goed analyseren. Of ik al dan niet aan de kant moet blijven, zien we wel. Als aanvoerder blijf ik zeker bij de groep. Ik heb een belangrijke rol te vervullen bij de jongens."

Voor België zou het een hard gelag zijn mochten De Bruyne en Hazard de kwartfinale tegen Italië moeten missen. Dat duel wordt vrijdag in München gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws